جشنواره تولیدات فرصت مناسبی برای کشف استعدادهاست


سینمای کهگیلویه و بویر احمد چند سالی است که از سوی جوانانش بسیار مورد توجه و تلاش قرار گرفته است. سینمایی که با حضوراستعداد های ناب می تواند تبدیل به یک جریان سازی در سینمای کشور بشود. صادق شکیبایی کارگردان فیلم«دنیایی دیگر» يكي از هنرمندان استان کهگیلویه و بویراحمد نخستين بار است در سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري شركت مي كند. گفت و گوی کوتاه ما را با وی می خوانید:
لطفاً خود را معرفی کنید و از سوابق تان بگویید؟
صادق شکیبایی نسب.متولد 1365 هستم.اهل یاسوج لیسانس تئاتر از دانشگاه آزاد بوشهر.
از چه سالی با حوزه هنری همکاری دارید و چند فیلم برای حوزه هنری ساخته اید؟
از سال 1386 وارد دانشگاه شدم که در ترم دوم اولین فیلم را به کارگردانی محمد سلیمی راد و نویسندگی خودم را بازی کردم به اسم«رؤیا» -بازی در فیلم کوتاه داستانی غروب زیباست .مسعود خندان – بازی در فیلم کوتاه بیست دقیقه ای تا مرگ ،محمد وکیلی-دستیار کارگردانی فیلم هدیه تولد محمد سلیمی راد- کارگردانی نمایش سرخترین لاله ها و مقام اول کارگردانی از جشنواره بهار آزادی دانشگاه آزاد بوشهر- ساخت مستند کودکان و صندوق و مقام سومی از جشنواره منطقه ای سینمای جوان بوشهر- ساخت مستند دنیای دیگر حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد – ساخت و کارگردانی فیلم کوتاه داستانی مسیرهای سرد معاونت اجتماعی بوشهر و شرکت در جشنواره فیلم پلیس تهران- ساخت فیلم کوتاه سیاه سفید و کسب مقام سوم از جشنواره بصیرت در یاسوج-ساخت فیلم کوتاه مصدر- نویسنده فیلمنامه کوتاه داستانی هدیه آسمانی و شرکت در جشنواره منطقه ای کازرون فارس.
از چه سالی با حوزه هنری همکاری داشته اید و چند فیلم برای حوزه ساخته اید؟
از ابتدای سال 1390 همکاری ام را با حوزه هنری آغاز کردم. اولین کاری که برای حوزه هنری آماده کردم دنیایی دیگر است که در جشنواره استانی سکانس حائز رتبه برتر گردید و همچنین فیلم سیاه و سفید به تهیه کنندگی حوزه هنری حائز رتبه سوم از جشنواره بصیرت شد.
در مورد جشنواره تولیدات چه می دانید؟
این جشنواره توسط حوزه هنری برگزار می شود و بنده اولین بار است که در آن شرکت می کنم. فکر می کنم در به نمایش گذاشتن توان و استعدادهای هنرمندان فرصت بسیار مناسبی باشد.
و سخن پایانی؟
موفقیت همه هنرمندان در همه صحنه ها.



قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره